:: thank you ::

video

:: tengs a lot coz kau tunaikan janji kau :) cmni lahh member (: ::

haha , tidak aku sangka , ternyata kau tunaikan jugak janji kau kat aku , heee
baru nak ckp main2
tgk2 kau buat jugak lagu yg aku sroh niee :)
bukan ape , aku tgk kau buat lagu2 tuwh smua best2 jewp ,
tu yg aku sroh kau buat lagu untuk aku , HAHAHAH !

::syahid syahid syahid ::

aku hargai sgt2 lagu nie and kau lah org pertama buat lagu utk aku , heee
*walau pon aku suroh , HAHAHA :)